sista kvällen!

NU VILL JAG HEM!!!!! , och direkt när jag kommer hem ska jag packa om mina väskor och âka ner till borâs!!
Saknar er, Christian, Stefan & Jossan! <3


dag 4.

nu har jag iaf lite mer tid pâ mig att skriva!! idag har vi varit ute och handlat, som alla andra dagar typ! :D
blir nog en film sen och sova! man blir fan skittrött av all värme här! :P ska ju iofs ringa pia ocksa och höra vad fan det är som händer där hemma!! fan jävla skitsnack alla hâller pâ med!!! âââh! nu vart jag pâ dâligt humör, sa nu vill jag inte skriva na mer! hejda!


...

en och enhalv minut kvar pa internet tiden! sen blir det roka med christian! :P hehe. langtar hem, lite smàtt, hejsvejs!

Mallorca.

ja, nu var man framme i Mallorca, och det ar ju skont! saknar dock nagra dar hemma, men jag klarar mig, kommer anda inte fa traffa dom foran i mitten pa maj! :( fick ett valdigt vackert hejda ocksa av en viss person jag absolut inte klarar av, men va fan, hon kan varken styra over mitt liv, eller over vad jag ska gora/kanna/tycka.. lessnar sa pa sant folk! IDIOTER! vad ute i solen igar, sa idag har vi bara varit inne och tagit det lugnt. ska precis till att skicka ett vykort till dom dar hemma. har bara ca 3 minuter kvar pa datorn, sen har jag suttit i en halvtimme, tiden gar sa otroligt fort vid datorn, det marker man inte hemma nar man kan sitta hur lange man vill, men tiden bara rinner ivag, det gor den ju visserligen anda har, men jaja! haha, nu ska jag ta och posta mitt vykort, sen blir det nog en shot! :D

uppdaterar kanske mer i morgon! :)


-/ L. <3


Arlanda!

ja, nu sitter man på arlanda då.. finns inte så mycket att göra mer än att sitta och ta det lugnt, vet inte riktigt när vi får checka in väskorna heller, men förmodligen inte innan 11 ikväll, säkert 12 eller 1, flyget går ju inte förän klockan 03:50 så vi har några timmar att spendera här!! "jippi" ... ser massa flyg hela tiden som lyfter, men inget som vi ska med. :( inte en ända snögg karl har man sett här heller! illa illa.. Glömde min kamera i bilen på långtidsparkeringen också! det var ju jävligt kul!!!!! FAAAAN! känns ju jävligt pissigt! känner nästan för att ta bussen tillbaka ut till långtidsparkeringen bara för att hämta kameran och sen åka tillbaka, det bör man väl kunna göra? eller? längtar tills vi kommit iväg så att vi kan slappa i solen. men fram tills dess får man sysselsätta sig här! blir kanske en cider eller nå senare!

/- L

pass, kablar & möte.

har precis kommit hem till malin! har varit i Bollnäs och hämtat hennes pass, sedan handlat massa saker till billjudet och extralysena, nu snart blir det till att åka upp på skolan på möte med skolsyster, se vad hon säger! sen måste vi växla pengar och packa färdigt allt! idag ska även Joel hjälpa mig att sätta in ljudet! ÄNTLIGEN en karl som kan, eftersom 6 st karlar kollade på det igår, men ingen gjorde något! eller jo, emil, han plockade fram kablarna jag skulle använda! tror han på fullaste allvar att JAG kan installera ett billjud i min bil? jag vet ju knappt hur man får upp motorhuven? HALLÅ?!?! undrar vem som är ärthjärna där jag!
ikväll ska jag ge mig själv lite kvalitetstid tror jag, ska försöka hitta på något heeelt ensam och se hur det går, och vart jag hamnar!!   har fortfarande dåliga tankar, vet fortfarande inte vart jag ska ställa mig eller vad jag ska göra! SHIT!!! jag kan inte fråga någon om hjälp heller, men jaja, får klara mig själv!

nu börjar klockan ticka iväg, och det är dax för mig att åka upp på skolan. MÖÖTEE!
uppdaterar säkert senare!

onsdag morgon!

IDETORKAA!!!!!!!!

Grollan + Grolle


Min älskade lilla Kissekatt till datanörd!



Hej Grolle! - Hejdå Grolle!
Gosigaste fågeln jag träffat, även fast han hatade mig!

jaha?!

idag hade jag ett möte på skolan med min mentor.. inga bra nyheter där inte!! tydligen är jag på gränsen till att bli avstängt ifrån skolan, och det betyder att då får jag inte gå på balen, (som jag betalat) får inte gå på studenten och använda min studentmössa! men jag vet inte om det stör mig över huvudtaget, eftersom jag haft tankar på att hoppa av skolan ett tag nu! och blir det så att jag gör det, då försvinner jag ifrån Ljusdal, snabbare än någon hinner blinka, vill inte vara kvar här! Ringde Hans-Olov idag också, men inget svar där inte, får försöka igen i morgon! ska ringa och säga upp min lägenhet imorgon också! det ska bli skönt, flyttar in till malin tills jag sticker!

har en jättekonstig känsla i kroppen, känns som att allt kryper ur mig, att jag ska lämna allt NU och bara dra härifrån, känner att all depp kommer tillbaka efter en tid med positivt tänkande, jag börjar seriöst bli riktigt knäpp! funderar starkt på att dra ut ikväll, till en badplats bortanför färila där jag badade mycket som liten, kanske ta med mig kameran och försöka mig på lite bilder, se om saker och ting vill som jag vill!! Känner att jag vill vara ensam men samtidigt inte, känns som att om jag är ensam deppar jag ihop, och är jag med någon kommer jag bara vara på dåligt humör ändå!
Känner mig SPLITTRAD till tusen! känner för att göra något riktigt dumt och elakt! något jag kommer få ångra i resten av mitt liv! Men det är något som kanske får mig att må bra! jag vet inte?

Nej fy fan!! Riktig ångest på mig!

/- L


Malin. <3



Känner mig så instängt i mig själv, känner mig infängslad i mig själv, känner mig osäker med mig själv,
känner mig ensam, känner alla dessa hemska känslor när jag inte är med dig MALIN JENNY WESTMAN! <3
Du är min bästa vän!

DÅLIG!

jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg.. men nu ska det fan bli ändring på det! sitter i soffan hemma hos malin och gör minsta möjliga. igår kväll var jag på kyrkogården och tände ljus, ett för mamma & pappa, ett för Morfar, ett för Samuel och ett för Christians farfar Gunnar. det lyste väldigt fint där sen när jag tog bilen och åkte därifrån, åkte hem till Eva och Ulf och hälsade på en sväng, Sandra var på sminkparty, så jag hämtade henne där vid 20 i 11 och åkte hem till Eva och Ulf igen..
Nu börjar det närma sig Lördag, hoppas att flygen börjar gå som vanligt så att vi kommer iväg! Annars flyger vi ändå! JAG FLAXAR JAG, som aldrig förr!! :D så får vi se om vi lyfter!

Ska upp på skolan sen iaf, har två möten, ett klockan två, och ett klockan 4, så därimellan hoppas jag på att hinna träffa R och ta en glass eller nå! :D

Ska även ringa Hans-Olov idag, han som äger huset i Länghem som jag ska flytta till, ska prata med honom, så slipper jossan och stefan ha 3 månaders uppsägningstid! :P LÄNGTAR SOM FAN TILLS JAG FLYTTAR NER! 
Nu sitter Malin och läser ifrån Aftonbladets hemsida, HÖGT dessutom! men jag orkade knappt lyssna på hälften! :P
men det ser tydligen ljust ut! :P
Nu blir det röka! :D

Borås.

Igår var vi på Ikea i Jönköping, och idag åker jag och Jossan in till Borås och kikar lite, Christian skulle kanske med han också! beror på om han fick gå tidigare ifrån praktiken. annars har vi det gött här nere, börjar ta efter dialekten lite, det är ju roligt! vet inte riktigt när jag kommer hem.. det får jag fundera på! nu ska vi röka och sen ska vi åka! :D
Ha't Gött
PÖSS!

/L <3

Ullared!

Har varit på Ullared idag med Christians mamma, Stefans tjej och Christians lillasyster Anna.. det slutade inte billigt, men kan ju säga att jag har jackor så att det både räcker och blir över.. hittade tre stycken riktigt najsa jackor, sen åkte vi på en annan affär och där hittade jag en skinnjacka, en liten väska till balen och ett par skor! köpte även gardiner till mitt sovrum på ullared, och massa byxor, tre pyjamasbyxor lite strumpor.. Det ska jag göra om! I morgon ska nog jag och Josse åka på IKEA och kika runt lite..
Vet inte riktigt när det bär hemåt, men när det gör det följer det nog med två stycken krabater! :D
Det kommer nog uppdateras mer sen, så kanske jag lägger in lite bilder också!

PÖSS!!

/- L

Länghem

Är nere i Länghem (Borås) hos Christian nu. Resan började igår morse klockan 06:00 och avslutades 16:00, jäkla resa det där! just nu sitter man och kollar runt lite på internet och kollar på när Christian spelar dataspel, väldigt givande!

RSS 2.0