Ulle!

Har fortfarande inte fått några inbjudningar gjorda!
Sitter just nu här med Ulle och tjockar i mig snickerskaka!
Har varit och köpt studentklänning så nu är det klart! NICE!!!
Nu ska jag nog ta med mig Ulle ut i solen och steka, kanske drar iväg och knäpper lite kort,
fick tillbaka motivationen nu! :D

uppdaterar mer senare! :D
Just det, sen när Christian slutar ska vi åka till Göteborg,
för Christian ska köpa en riktigt snygg bil!
Nice som fan är den, och det är ju jag som kommer få köra den,
eftersom Christian inte har något körkort än!
Den är tyvärr obes och inte skattad, men det ska vi ordna, sen ställa på bilen,
så är det bara att tuta och köra för mig sen, SÅ LJUSDAL!
vi ses i snyggbilen på Cruisingen! :D

pysspyss

-/ L


One Tree Hill + Inbjudningar.

Nu sitter man här med en helt ny säsong av One Tree Hill framför sig, och ett gäng inbjudningar jag måste få gjord..
studentfirande, ja studenten tar man ju bara en gång, så måste ju slå på stort!
Idag blir det även Ikea med Ulle, jag ska även försöka få något gjort i lägenheten, få upp lite hyllor och skåp.

Känns som att jag börjar tappa greppet om allt, eller ja, jag kan ju bara ha en dålig dag. men det känns som att jag tappar allt. känner ingen motivation till att ta med mig kameran ut på en tur och fota, men förhoppningsvis kommer det ju tillbaka, eftersom jag förmodligen får min fotolokal snart.

Nej, nu har jag suttit här förlänge och inte gjort någon nytta, så nu blir det inbjudningsdags!
FÖRST röka, SEN inbjudningar.
-/ L


Back in Länghem

nu är man tillbaka i Länghem, det är gött, har nyss varit i Svenljunga och handlat grejjer till maten ikväll.. men nu blir det lite tvspel med christian, sen så ska jag försöka vara lite mer aktiv här på bloggen..
blir nog en till uppdatering senare idag, har ju massa goda nyheter att skriva om! :D



disk + hemfärd!

är vaken före tuppen idag, så som det brukar vara när Christian jobbar iofs! men här sitter jag i alla fulla fall! ska ta reda på all disk jag har och sen blir det till att packa ihop minsta möjliga och börja hemfärden! vettefan vad det är med mig, börjar få en konstig känsla! så himla tråkigt att ingen är ledig och kan följa med mig upp, känns som att det inte kommer finnas något att göra! eller jaa, jag ska ju egentligen bara upp och städa ur lägenheten, så ju fortare det går, desto fortare får jag åka tillbaka ner! skall ta en rök nu och sen blir det disken!
slänger även in en bild på min älskade Kissekatt, Grållan! <3





modell: Grållan
foto: Christian

Nu ska jag försöka göra någon nytta!
pysspyss
-/ L

solnedgång.

här kommer lite bilder jag tog för någon vecka sedan när jag var ute i Hoffsnäs och hade mys..
har fått lite hjälp utav Tony att få bukt på redigeringsprogram till bilderna, så det tackar vi för!





ganska nöjd, kommer mer, har bara inte tid att sitta här just nu!
men iaf, otroligt vackert ställe där ute, skulle vilja åka dit nu, men det spöregnar och åskar ute, så känns inte som någon hitt!
ska byta sängkläder nu! kanske lägger upp mer bilder senare om jag orkar!

pysspyss

-/ L

baksmälla + grillning!

sitter ute, har gjort det hela dagen, har knäppt massa underbara bilder under dagen..
nu på kvällskvisten blev det grillning och paketöppning för Christian som fyller 20 på måndag! Han fick en tjocktröja, som jag har på mig just nu.. och så fick han ett armband av mig, och två st biljetter till freestyle & supercross show på Borås arena på Fredag. sen blev det lekar runt huset med Ulle, Tony, Christian, Stefan & Anna.. nu sitter vi bara och snackar skit för det mesta, håller också på att ladda hem photoshop cs5 så att jag kan använda alla mina bilder..
längtar inte ett dugg hem till Ljusdal heller, men det kommer bli skönt att åka upp och hämta alla mina skåp..

jag känner att jag vill säga förlåt till en person som jag hoppas läser detta, förlåt för igår! även fast jag inte riktigt förstår vad jag har gjort, men jag vill inte vara osams med dig! :(

nu ska jag ta en cigg och chilla.

pysspyss

-/ L

Sims 2.

Nu kom jag på vad jag ska roa mig med när jag rökt, jag ska spela Sims 2, eftersom Christian inte installerat sims 3 än! :( men sims 2 går lika bra! :D
pysspyss

-/ L


INGET!!

ingenting blir som man tänkt sig, och ingenting slutar som man vill, man får inte höra det man hoppas på och man får inte det man vill!!

igår var jag depp hela dagen, känns som att denna dag kommer sluta lika, vet fortfarande inte vart jag har en del! och jag fattar inte vad alla jävla idioter till Ljusdalsbor håller på med, glad att kunna säga, JAG ÄR INTE EN AV ER LÄNGRE, jag testar mina vingar och vågar flyga ut och bort ifrån Ljusdal!

nej, men man kanske inte ska klaga så på Ljusdal, naturen är ju iaf fin! det är ju något positivt med kommunen! men men, sen fanns det ju inte så mycket mer fint!

Men nu ska jag röka, sen blir det nog till att försöka sova en skvätt, är inge pigg alls idag! sen klockan 1 ska jag skjutsa Christian till körskolan! eller ja, jag ska vara där innan 1, eftersom han ska sitta fastspänd bakom ratten klockan 1!!!
Efter det funderar jag på att ta med mig kameran och stativet ut och fota lite, dock inte så vackert väder ute, men kan bli fina bilder iaf!
ska slänga in alla bilder på min dator när jag får tillbaka den av jossan så ska jag slänga upp dom här! :D
Pysspyss!

-/ L


L + J

Louise & Josefine är nog dom två bästa tjejerna! på tal om jossan, så ringer hon nu och nu ska jag hämta henne på skolan! :P
uppdaterar mer senare! ska även försöka ta kort på sovrummet!


lägenheten..

nu var man nere i Länghem igen, kom hit i Lördags kväll, skruvade ihop sängen och satte upp gardiner i sovrummet, igår var jag och Jossan på Ikea och handlade massa mer saker, men ännu är det inte färdighandlat, måste köpa en hylla och en spegel. ska göra klart sovrummet idag, sen kommer det upp bilder..

Christian sov hos mig inatt också, och även Jossan.. i morse vaknade jag när Christian gick för att åka till jobbet, och sen klev jag upp med Jossan och skjutsade henne till skolan!

ska åka på halens sen och köpa sängborden, sen måste jag ringa min kära Monica och flörta lite. ;) behöver som sagt en Tv och det skulle inte vara helt fel att få halva i studentpresent! måste även köpa soffa, men det får jag göra en annan gång, har en nu, så det är inte så bråttom!

Idag ska även köket bli så gott som klart! men jaa, får se hur det slutar! har ju inget köksbord ännu! men ska iaf in med allt porslin i skåpen och så ska jag åka och köpa nya handtag till luckorna och lådorna!

Ska nog sätta igång nu så att det blir något gjort, måste tvätta också! massa saker som ska ordnas!

pysspyss

-/ L


Ljusdal. =/

är hemma i Ljusdal nu en sväng, känns väl sådär, kom hit halv 3 inatt, så det var bara att lägga sig påengång! har varit i lägenheten och packat ihop massa saker, och fått underbart bra hjälp av Jossan, så i morgon ska jag bjuda henne på Kinabuffe som tack! :D det ska bli MUMMA!! :D Sitter just nu ute i Avholm och har nyss fått god mat.. funderar på om jag ska ringa på en ädelpapegoja (nya guiena) , jättefin fågel, röd och blå, men isåfall får jag och jossan ta en sväng ner till Ystad och hämta den! nu vet jag inte riktigt vad det blir, sitta här en stund, sen åka tillbaka till Ljusdal! tänkte kanske träffa Ronja en sväng också innan jag åker neråt mot Länghem igen! åker nog fredagkväll eller tidigt, tidigt på lördag morgon!

Börjar lessna riktigt nu! man behöver inte bete sig som en fjortis jämt och ständigt, och jag hade verkligen inte väntat mig det utav dig! du som är så vuxen jämt och ska kunna diskutera allt! det har du ju inte visat för mig iaf!! inte i denna situation, och du kommer inte få någon chans att visa det heller! I'ts over! som man säger!

 

pysspyss

-/ L


sådär..

Sådär ja, nu har jag satt kameran på laddning, pratat lite skit med Raili, så snart blir det till att klä på mig, backa bilen fram till dörren och sen packa ur ALLA mina saker ur bilen, ingen ide att jag tar med mig något hem eftersom jag ändå åker ner igen i helgen.. längtar tills jag har varit upp och fått allt ur vägen, då blir jag här nere tills den 24:e Maj eller nå, ska ju tattuera mig igen den 25:e, men vill inte åka hem tidigare eftersom Christian fyller 20 år den 24:e.. den dagen kan man ju inte missa, så är det bara!

väntar på att jossan ska börja skolan så att hon kan sluta så att vi kan börja våran långa färd mot Ljusdal! 
kollade nyss runt lite på blocket efter en gråjako också.. dom är ju bara sååå söta..

nu åkte Raili, så nu är man helt själv igen. :( fast det är ju skönt ändå, sitter och söker en låt på spotyfi, men kommer ju inte ihåg vad den hette, så det blir lite svårt, får ta youtube! :P kanske lättare då!

pysspyss

 

-/ L


avfärd hemåt!

ja då var det onsdag morgon och klockan är 6 minuter över 6 på morgonen, helt ofattbart! vad fan gör jag vaken nu?? joo, självklart kliver man upp med sötis när han ska äta frukost och grejjer! :P tänkte snart gå ut till bilen och hämta kameran, måste ju ladda batteriet för hemfärden!

Jossan & jag var till Svenljunga igår och handlade Energi Dryck så vi klarar oss hela vägen hem! På vägen till Svenljunga så såg vi tre älgar, tänkte ta kort med mitt nya super zoom objektiv, det var just då jag insåg att batteriet var slut! jobbigt! Har ju även sett en annons utanför Swedbank här, ett torp som var till salu, och när jag säger torp tänker säkert folk ett litet ruckel! men nej, så var inte fallet, utan det är ett jättestort hus alldeles vid vattnet och över 4000 kvadrat meter mark, inte mer än 800m till stranden och det var tillochmed nyrenoverat! Vi åkte runt sjön där det skulle ligga, men hittade det tyvärr inte, så när vi kommer ner igen ska vi ta en till sväng runt och leta lite!

Hoppas att Stefan och Christian kan städa ur lägenheten här tills vi kommer ner igen med alla saker, det skulle vara riktigt skönt faktiskt! så att jag får skruva ihop sängen, ställa in alla saker, åka och köpa soffa och tv! tänkte även knäppa lite kort i lägenheten som tom, och när den är klar, ska även tapetsera om/klart i alla rum, och måla i hallen! jag tror att lägenheten kommer blir riktigt nice när den är klar! funderar på att övertala jossan, eller ja, hennes mamma att få behålla fågelburen så kanske det blir en liten pippi för mig också, som kan göra Grålle sällskap! :)

nu ska jag gå ut till Raili och kika vad hon pysslar med, uppdaterar säkert senare! :D

pysspyss.

 

-/ L


Säng.

ja. nu har man varit och köpt en ny säng. :P vart en svart, med madrasser och hela skiten, så nu blir det skruva när jag kommer ner igen, åker tyvärr hem i morgon, och som det ser ut så blir det Jag & Jossan, inga pojkar! har inte så mycket mer att skriva, ska väl gå och duscha sen sova! är så jävla trött, har varit det sedan jag var och hämtade och skjutsade christian, har inte ätit något än heller, börjar fan bli hungrig, men är inte på humör för att äta över huvudtaget, så jaa.. får se hur det blir!!! :/

pysspyss

-/ L


Sänglampa!

beställde denna skönhet till lampa idag, ska ha den som sänglampa i nya lägenheten! :D

I FUCKI'N LÖÖÖVE IT!! <3


okej?

okej.. nu börjar jag tappa greppet totalt?! vad fan är det som händer, och vad fan är det för jävla snack som går? här förlåter man den ena för en massa skitsnack, du finns där och stöttar mig under den tiden, sen får man höra exakt samma sak igen, men ifrån den stöttande personen, vad är det här?!

ALLA som läser och inte är bosatta i Ljusdals Kommun! FLYTTA aldrig dit, det finns inte ett jävla piss att hämta där, eller jo, beror ju på, gillar du idioter, falska personer och skitsnack, Ljusdal är perfekt för dig! men för oss alla andra som inte tål sånt, flytta aldrig till Ljusdal, och för er stackare som fortfarande bor där, gör er själva en björntjänst, packa era saker och flytta.. allt kan bli så mycket bättre av en liten flytt!

Har varit nere i Borås en vecka nu, och det känns som att livet är på rätt spår, för första gången på flera år! känns skönt att prata med en del personer hemifrån som verkligen visar att man har betydelse i deras liv, och dom uppmuntrar mig bara till att göra detta, det känns otroligt bra! :D

Nej, nu ska jag adressändra, sen blir det att åka med Johan och köpa säng! :D

 

pysspyss


-/ L


ååh!

jag känner att jag bara vill skriva, skriva & skriva, men orden kommer liksom inte ut på tangenterna, vet inte vad jag ska skriva! har så otroligt mycket blandade tankar i huvudet att jag inte klarar av det här! är jävligt förbannad, ledsen, deprimerad, ensam och allmänt less på precis allt & alla känns det som.. ska åka om 5 minuter också, och känner inte att jag har någon motivation till något alls, gruvar mig inför att träffa dig. vad fan ska jag säga? ska jag bara sitta där tyst eller ska jag säga något???? nej, jag ska fan inte säga något, det kan du göra själv! jag ska sitta och knipa min lilla käft tills du säger något!! går ju alltid att skylla på att man är trött..

åååååååh! jag vill INTE!! vill ingenting längre!!!


Lite bilder sen fredagen! <3

Bild 1: Jossan
Bild 2: Stefan
Bild 3: Christian & jag.

(bilderna är inte tagna med min kamera)


shit alltså!

shit vad det finns för människor alltså! jag tror inte att jag förstår någonting längre! förstår mig inte på folk, förstår mig inte på "kompisar" och förstår mig definitivt inte på mig själv! hur fan kan man vara så jävla dum egentligen? shit alltså, kunde jag inte bara gefan i att skicka det där förbannade smset så kanske allt varit bättre? kanske inte allt kännts så jävla dåligt nu, kanske man kan göra saker och ting utan att må dåligt?! vad fan vet jag, måste nog testa det ett tag framöver här.. kommer ju kännas skapligt konstigt nurå! men jag hoppas verkligen att det hjälper att prata! någon bör ju kunna prata vett i folk? eller?

är fortfarade skapligt förbannad över att bilderna på min kamera inte går att lägga in på datorn!! FAAN alltså!
men nu ska jag åka och hämta christian och skjutsa honom till en körlektion, sen blir det tillbaka hem och laga lite mat kanske..

pysspyss..


-/ L


var glad, blev förbannad.. raka vägen åt helvete!

förstår mig oftast inte på personer! va fan!! du har ingen jävla anledning att vara sur, som att det var med avsikt eller? TÄNK lite du också, med den hjärna du är född att använda! shit alltså!!!

nej, men nu tänker inte jag sitta här och vara sur och skriva allt jävla skit, utan tänker rikta in mig på allt bra istället! som igår tillexempel! var ute med jossan och fotograferade lite, tänkte slänga in bilder, dock oredigerade eftersom jag sitter på christians dator! sen när man kom hem tog man en rök med sötis sen blev det sängen och massa mys! fick även prata ut om en del saker, och det var riktigt skönt! :)

idag blir det tinget i Borås, sen blir det att fixa lite här, och sova, som vanligt! har nog inte lagt mig såhär tidigt på vardagarna som jag gjort denna vecka, så jag är nog rätt utvilad, dock vaknar jag klockan 5 varje morgon när christian kliver upp och går till jobbet! sen i morgon blir det avresa hemåt om så tillåter!

Bilder, tagna med mitt nya objektiv:


......


kan ju tala om en sak iaf! nu är jag riktigt rosenrasande!! det där var inte snällt över huvudtaget! är DU så jävla rädd eller vad fan är det frågan om?

som ni kanske förstår, eller inte, det beror ju helt och hållet på hur & om ni nu tänker, men såhär ligger det till jag kan inte lägga in några av dom 500 senaste bilderna jag tagit, eftersom DU/folk/IDIOTER! har varit så jävla söt och ändrat runt en massa på min kamera! gulligt! TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

DU som har pillat på min kamera och ändrat inställningarna på den, det är DU som får fixa det här, för dom här bilderna jag har på kameran nu, dom bär massa saker med sig, minnen, tanka osv, tror inte jag behöver förklara! och tror DU på fullaste allvar att jag bara skiter i det och går vidare, då tror DU KÄPP RÄTT ÅT HELVETE!! jag ska släpa iväg DIG så att DU får ta om alla dessa bilder, så snälla DU dom pillat på min kamera, hör av dig, så att vi kan lösa detta PROBLEM!!


nu är jag på så jävla dåligt humör att jag inte vill skriva mer!! kanske uppdaterar nå sen! 


Lycka till på körlektionen idag Christian

-/ L <3



Lördag kväll!

har precis varit i svenljunga och handlat lite med christian.. funderar på att köpa ny bil, men får se hur det blir med den saken! :P gruvar mig för att åka hem på måndag, jag vill inte hem! jag vill stanna kvar här, men jag måste ju! TYVÄRR har ju katterna jag måste hämta, och en lägenhet att städa ur, men när det är klart, då åker jag tillbaka till Länghem och stannar! känns skönt! nu ska jag gå ut till Jossan och Grålle och kolla vad dom pysslar med! :D

PUSSPUSS!!!


Länghem!

Nu är man tillbaka i Länghem! ÄNTLIGEN!!!! Har varit inne i Borås idag med Jossan och handlat, hittade en ny bh! det var behövligt! köpte även löshår som jossan ska sätta in på mig sen, så när jag kommer hem är jag låååånghårig! :D Christian står i duschen så jag har precis slagit in hans födelsedagspresent. :D när han kommer ut ska vi nog gå över till Jossan och Stefan och hälsa på! :D

Pöss!

-/ L 


RSS 2.0